De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), s’informa que les dades de caràcter personal proporcionades mitjançant l’acceptació d’aquests Termes i Condicions, formaran part d’un fitxer responsabilitat de EVA PALLARÉS TORRES i que aquestes seran tractades amb la finalitat descrita en l’apartat «1. OBJECTE “d’aquest document i seran conservats mentre duri la relació contractual objecte de l’ús de la WEB. Així mateix, s’informa que podrà retirar el consentiment en qualsevol moment i exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició dirigint-se a EVA PALLARÉS TORRES del PASSATGE POSOLTEGA, 1 08030 BARCELONA o a la següent adreça d’email: veterinarilamaquinista@gmail.com També podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

EVA PALLARÉS TORRES es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions en la WEB. Així mateix, també es reserva el dret a modificar els presents Termes i Condicions amb l’objectiu d’adaptar-los a les possibles novetats legislatives i canvis en la pròpia WEB.

EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT

EVA PALLARÉS TORRES es reserva el dret d’editar, actualitzar, modificar, suspendre, eliminar o finalitzar els serveis oferts a la WEV, incloent tot o part del seu contingut, sense necessitat de previ avís, així com de modificar la forma o tipus d’accés a aquesta.

Les possibles causes de modificació poden tenir lloc per la seva adaptació a les possibles novetats legislatives i canvis en la pròpia WEB.

EVA PALLARÉS TORRES no serà responsable de l’ús de la WEB per un menor d’edat, l’ ús de la WEB de l’exclusiva responsabilitat de l’usuari.

5 . LEGISLACIÓ I FUR

L’usuari accepta que la legislació aplicable i els Jutjats i Tribunals competents per conèixer de les divergències derivades de la interpretació o aplicació d’aquestes clàusules són els espanyols, i se sotmet, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals a BARCELONA.

He llegit i accepto les condicions d’ús de la WEB.

EVA PALLARÉS TORRES

PASAGE POSOLTEGA, 1, 08030 BARCELONA