Comptem amb un equip format per professionals especialistes altament qualificats i en constant formació: dos veterinaris i dos auxiliars.

 

Eva Pallarès

Veterinària, llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona (1996)

Vaig realitzar una estada de dos anys a la universitat de veterinària de Nantes (França) en treballs de investigació i recerca 1998-2000
Realitzo Formació Continuada en cursos, Congressos Nacionals i Internacionals
Vaig crear la Maquinista Veterinària al setembre del 2007
Les meves àrees de especial interès són la Medicina Interna , la Cirurgia i el Diagnòstic per imatge.

Des de molt petita que recollia tots els animals ferits que trobava , vaig tenir la sort de trobar els estudis que combinàvem les meves dos grans passions, la medicina i els animals. Des de que vaig acabar la carrera no he parat de estudiar i el meu interès no para de créixer. Tenim una professió molt activa , cada any assistim a nombrosos cursos de formació per estar ben actualitzats.
Vaig crear la meva pròpia clínica per poder oferir un servei veterinari ajustat als meus criteris: proper amb el client i amb el pacient, actualitzat per la constant formació i amb uns criteris de ètica professionals molt estrictes.

 
M’agrada la muntanya i el mar, on faig submarinisme (apnea). També m’agrada llegir i per suposat els animals, tenim amb nosaltres a la Greta i la Doli i un gat adoptat , en Wally .

 

Sara Arco 

Hola, sóc la Sara, l’Auxiliar Veterinària de la Clínica. Vaig decidir fer un canvi en la meva vida per poder-me dedicar al que més m’agrada. Sóc l’encarregada de donar-vos la benvinguda, de respondre a les vostres trucades i d’ajudar-vos en tot el que pugueu necessitar. Treballo en conjunt amb l’Eva, la Faustine i la Laura, tan a quiròfan com a les diferents consultes. Estic molt a gust treballant amb elles i amb tots vosaltres.
La passió pels animals i la seva cura , com la majoria que treballem en aquest món, va començar de petita, i tenia clar que volia viure a prop d’ells. Quan vaig començar a  estudiar per ser auxiliar, m’agradava molt el que aprenia, no puc demanar més. Tot el dia envoltada d’ells, observant-los, ajudant-los i gaudint de la meva feina. Una de les raons que em van ajudar a decidir-me a ser auxiliar, va ser intentar fer-los la vida més còmoda i més feliç possible.
Actualment tinc 2 gossos, el Danko i la Sora, són com el dia i la nit, però els dos em tenen enamorada. M’encanta passar estones amb ells i els hi dedico tot el temps possible.
En el meu temps lliure m’agrada anar a patinar, jugar a bàsquet i sobretot viatjar i conèixer món.