Comptem amb un equip format per professionals especialistes altament qualificats i en constant formació: dos veterinaris i dos auxiliars.

 

Eva Pallarès

Veterinària, llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona (1996)

Vaig realitzar una estada de dos anys a la universitat de veterinària de Nantes (França) en treballs de investigació i recerca 1998-2000
Realitzo Formació Continuada en cursos, Congressos Nacionals i Internacionals
Vaig crear la Maquinista Veterinària al setembre del 2007
Les meves àrees de especial interès són la Medicina Interna , la Cirurgia i el Diagnòstic per imatge.

Des de molt petita que recollia tots els animals ferits que trobava , vaig tenir la sort de trobar els estudis que combinàvem les meves dos grans passions, la medicina i els animals. Des de que vaig acabar la carrera no he parat de estudiar i el meu interès no para de créixer. Tenim una professió molt activa , cada any assistim a nombrosos cursos de formació per estar ben actualitzats.
Vaig crear la meva pròpia clínica per poder oferir un servei veterinari ajustat als meus criteris: proper amb el client i amb el pacient, actualitzat per la constant formació i amb uns criteris de ètica professionals molt estrictes.

 
M’agrada la muntanya i el mar, on faig submarinisme (apnea). També m’agrada llegir i per suposat els animals, tenim amb nosaltres a la Greta i la Doli i un gat adoptat , en Wally .

Faustine Delarbre 

Veterinaria, llicenciada a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La primera vegada que vaig dir que volia ser veterinària tenia 4 anys i des de llavors ha sigut una evidència. De nacionalitat francesa, aquesta gran passió em va portar a estudiar a l’estranger. Vaig iniciar els meus estudis a Bèlgica i vaig acabar la carrera amb una beca a Barcelona.
El que m’agrada de la Medicina Veterinària és que és una professió molt vocacional i complerta, reuneix el costat científic de la medicina amb el part humana de la relació amb els animals i els seus propietaris.
Les àrees que més m’apassionen són la oftalmologia, la cirurgia i la anestèsia. Sempre que puc estic realitzant cursos per continuar formant-me i oferir sempre el millor tracte a les vostres mascotes.
Quan vaig trobar a l’Eva i em va presentar la clínica, el que em va més em va agradar va ser la seva excepcional manera de tractar als animals, sempre amb molta professionalitat i estimació i em sento molt afortunada de poder format part de l’equip.
Crec que el benestar i la salut dels animals, és un pilar fonamental de la nostra societat. Com va dir Gandhi, “la grandesa d’una nació pot ser jutjada per la forma en que es tracten els seus animals”.
En el meu temps lliure m’agrada molt muntar a cavall i gaudir de la natura. Amb nosaltres viuen 2 gates, la Fantasia i la Fushia, les vaig recollir del carrer quan eren molt petites, són molt carinyoses i gracioses i com tots els nostres amics peluts saben
exactament com obtenir tot el que volen de mi.

 

Sara Arco 

Hola, sóc la Sara, l’Auxiliar Veterinària de la Clínica. Vaig decidir fer un canvi en la meva vida per poder-me dedicar al que més m’agrada. Sóc l’encarregada de donar-vos la benvinguda, de respondre a les vostres trucades i d’ajudar-vos en tot el que pugueu necessitar. Treballo en conjunt amb l’Eva, la Faustine i la Laura, tan a quiròfan com a les diferents consultes. Estic molt a gust treballant amb elles i amb tots vosaltres.
La passió pels animals i la seva cura , com la majoria que treballem en aquest món, va començar de petita, i tenia clar que volia viure a prop d’ells. Quan vaig començar a  estudiar per ser auxiliar, m’agradava molt el que aprenia, no puc demanar més. Tot el dia envoltada d’ells, observant-los, ajudant-los i gaudint de la meva feina. Una de les raons que em van ajudar a decidir-me a ser auxiliar, va ser intentar fer-los la vida més còmoda i més feliç possible.
Actualment tinc 2 gossos, el Danko i la Sora, són com el dia i la nit, però els dos em tenen enamorada. M’encanta passar estones amb ells i els hi dedico tot el temps possible.
En el meu temps lliure m’agrada anar a patinar, jugar a bàsquet i sobretot viatjar i conèixer món.