La medicina general tracta la majoria de malalties que es donen en els animals (com per exemple problemes endocrins, gastrointestinals, metabòlics, respiratoris, renals, etc).

Solen ser la majoria de casos que veiem, i gràcies a la nostra experiència i a l’equip diagnòstic podem oferir solucions a aquests problemes.

També inclou les revisions periòdiques, recomanades per tots els animals per tal de detectar possibles problemes en les fases més inicials.

És la que intenta minimitzar les patologies futures de les nostres mascotes, doncs en la majoria de casos més val prevenir que curar. Comprèn les vacunacions periòdiques, la desparasitació, la recomanació alimentària, la prevenció de problemes dentals, la esterilització preventiva entre d’altres. T’assessorarem perquè la teva mascota tingui una vida ben llarga i saludable.


Disposem d’un quiròfan on realitzem intervencions de teixits tous i cirurgia general, amb materials i els estris necessaris per un bon control de l’anestèsia quirúrgica i del pacient anestesiat.

Per realitzar cirurgies especialitzades (com per exemple endoscòpies, traumatologia o oftalmologia) comptem amb cirurgians externs que treballen també juntament amb nosaltres a les nostres instal·lacions.

Comptem amb una màquina d’ultrasons per realitzar ecografies a la clínica en els casos necessaris, i poder diagnosticar al moment. Amb ella es poden verificar embarassos, o veure patologies com per exemple les infeccions de matriu, problemes renals o la ingestió de cossos estranys entre d’altres.

Comptem amb un laboratori intern complet, per poder guanyar temps i fer varies proves al moment.

 

Realitzem analítiques de sang, d’orina o de femtes, així com també disposem d’un microscopi i varis kits diagnòstics per detectar problemes infecciosos en uns minuts. Com abans es tinguin els resultats, abans es pot decidir un tractament i per tant abans es pot curar la teva mascota.

Perquè tenir un animal a casa també es una responsabilitat, us ajudem en totes les gestions administratives que hagueu de fer pel vostre animal. Realitzem implantació i alta de microxip, expedició de passaports i documents veterinaris de salut, i assessorament per viatjar amb la teva mascota.

dog-microchip-1

Hi podràs trobar tot el que busquis per la teva mascota al millor preu.

Tenim pinsos de gamma alta i mitja amb una bona composició i un sabor que els encantarà, així com també accessoris, joguines i llaminadures per fer les delícies de la vostra mascota. A més comptem amb productes veterinaris especialitzats (pinsos terapèutics i tractaments antiparasitaris entre d’altres) de primera línia per abordar la salut del teu animal des de totes les bandes. Perquè al cap i a la fi, és el que més ens importa.