Som un equip de professionals veterinaris amb una missió clara:   

coneixements i confiança

confianza

Perquè la seva salut
és tant important
per nosaltres
com ho és per tu

 

Ja fa més de deu anys que la Clínica Veterinària La Maquinista treballa per donar un servei professional de qualitat, enfocat al tracte proper i sincer amb els clients.

Va ser el primer centre veterinari que va donar servei a la zona del Bon Pastor – La Maquinista, i des de llavors ha estat molt lligat a la vida del districte.

Ha estat sempre actualitzant-se en noves tècniques i tractaments des dels seus inicis, i no ha deixat mai de fer formació continuada pensant en la millor manera de cuidar de les vostres mascotes.

Hem anat creixent per incorporar els equips i infraestructures necessaris per oferir un ampli ventall de serveis i especialitats.

Actualment, comptem amb dues veterinaries i una auxiliar per cuidar de la salut i el benestar del vostre animal de companyia.

El nostre equip comparteix uns valors que ens defineixen com a persones i professionals:   

Professionalitat
Tracte proper amb el client
Passió per la medicina Veterinària
Compromís
Inclusió en la vida del barri

Tots aquests valors es poden traduir en una sola paraula:

Confiança

 

Volem que els nostres clients sentin aquesta confiança en nosaltres a l’hora de deixar a les nostres mans la salut de les seves mascotes, perquè sabem que ell forma part de la teva família.

Comptem amb un equip format per professionals especialistes altament qualificats i en constant formació: dues veterinaries i una auxiliar. Si vols saber més de nosaltres clica aquí
Estem situats prop del Centre Comercial “La Maquinista”, al Passatge Posoltega número 1, baixos. Pots arribar a la clínica en transport públic:   

  • Metro L1 – parada Sant Andreu
  • R2 de Rodalies RENFE – parada Sant Andreu Comtal
  • autobús (11, H4, H8, B23)

Horari: de dilluns a divendres, de 10h a 13:30h i de 16:30h a 20.30h
dissabtes de 10h a 13:30h

Telèfon de contacte: 93 345 58 53

Urgències (Canis i felis): 93 462 18 28

Correu electrònic: veterinarilamaquinista@gmail.com